ANKARA / YENİMAHALLE - Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eTwinning Proje Gezisi

"Digital Deutsch eTwinning Projesi" Yapay Zeka ile harmanlanan bir eğitim deneyimidir.

Ankara'nın önde gelen okullarından Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şentepe Anadolu Lisesi bir araya gelerek Keçiören Çözüm Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri "Digital Deutsch" adlı e-twinning projesinde birbirlerine ilham verdiler.

Proje kapsamında, öğrenciler yapay zeka araçlarını kullanarak yaratıcı içerikler oluşturmanın yanı sıra dijital Almanca öğrenme deneyimini de geliştirdiler. Hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklerle dolu olan bu projede öğrenciler, dijital dünyanın gücünü keşfettiler. Böylelikle sadece dil becerilerini değil, aynı zamanda teknoloji ve yapay zeka konularındaki bilgi ve deneyimlerini de artırdılar. Bu etkileşimli öğrenme süreci, öğrencilere kültürler arası iletişimi güçlendirme ve dijital becerilerini geliştirme fırsatı sundu.

Projenin ev sahibi Çözüm Koleji, bu değerli etkinliği düzenleyerek öğrencilerin öğrenme deneyimlerini zenginleştirmeye katkı sağladı.

Bu projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Digital Deutsch projesi, öğrencilere sadece dil öğrenme değil, aynı zamanda teknolojiyi ve yapay zekayı etkili bir şekilde kullanabilme becerisi kazandırarak geleceğe hazırlık adına önemli bir adım oldu.

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 10:48 - Görüntülenme: 132