ANKARA / YENİMAHALLE - Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MY DIGITAL CLASS

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Perizan Feriha GÜNGÖR'ün danışmanlığında gerçekleştirilecek olan Türkiye, Yunanistan, Romanya, Polonya, İspanya ve İtalya ortaklı MY DIGITAL CLASS adlı eTwinning projesi Kasım ayı itibari ile başlamıştır.

Dijitalleşen dünyada teknolojinin kullanımı kaçınılmaz olmuştur. Bu sebeple dört ay boyunca sürecek olan bu projede öğrencilerin teknolojiyi olumlu anlamda, eğitime entegre edilmiş şekilde kullanmaları, eğitim-öğretim hayatlarında kullanabilecekleri web2.0 araçlarından bazılarını tanımak ve tanıtmak amaçlanmıştır. Aynı zamanda, farklı ülkeler ile iletişime geçileceği için İngilizce dil becerileri de aktif olarak kullanılacak ve farklı kültürler ile iletişime geçilecektir.

Tüm ortaklarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 12:11 - Görüntülenme: 115