ANKARA / YENİMAHALLE - Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ PROGRAMI

Değerli Velilerimiz,

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi büyük olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hem de diğer çocukların eğitim öğretim zamanından süre çalınmaması, okul sağlığı ve güvenliği için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz.

Öğretmenlerimiz teneffüs aralarında ve öğle yemeği tatilinde veli görüşmesi yapmayacaklardır.

Veli görüşme saatlerimiz okul ders programı değişimlerinde tekrar hazırlandığından, görüşmeye gelmeden önce çizelgemizi mutlaka kontrol ediniz.

Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Veli-öğretmen görüşme gün ve saatlerini aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz.

NOT: Okul idaresi ve rehberlik birimi ile görüşmelerde mutlaka randevu alınız.

Görüşmeye gelindiğinde okul güvenliğine bilgi verip, kiminle görüşeceğinizi belirtiniz.

Kayıt yaptırıp, yaka kartınızı takınız. Öğrencilerimizin güvenliği için okul içinde gezmemeniz rica olunur.

Görüşme programına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 15:36 - Görüntülenme: 160